Om meg

Olsen EquiConsultJeg har flere års erfaring fra ledelse og administrative oppgaver med arbeid i storkjøkken, i tillegg til erfaring fra andre salg og service bedrifter. Jeg har jobbet freelance som fotograf siden 2011, blitt leid inn hos Model Day Studio, og vært en pådriver hos Askim Fotoklubb. I tillegg har jeg stått for organisering av arrangementer for butikker og andre bedrifter.

Jeg har holdt på med hest siden 1997, har eid flere egne hester, og hatt hester i trening. Gjennom alle disse årene har jeg vært innom en rekke staller og grener, hvor jeg har tilegnet meg mange kunnskaper om forskjellige typer drift. Jeg har vært ansatt som stallmedarbeider (ved siden av skole), og stallmester på flere staller, bla. Grorud Gård i Vestfold, Doyles Coole Equestriancenter og Broomfield Equestrian Center i Irland, og Østre Sneis Gård på Vinterbro. I tillegg har jeg tidligere drevet egen stall hjemme hos meg selv.

På alle mine arbeidsplasser i alle bransjer har jeg støtt på utfordringer og funnet løsninger - noe som har kommet bedriften til gode. En bedrift i vekst må ikke være fastlåst i gamle mønstre.

Jeg har Coach utdannelse fra British Horse Society, har gått på Bilder Nordic School of Photography, og har utdannelse innen markedsføring, ledelse og økonomi.

Priser og utstillinger

2012 - Landslaget, 34th FIAP Black and White Bennial, Mallorca
2012 - Utstilt, Fotofestivalen i Bergen
2012 - Utstilt, Nordic Light Festival
2011 - Gull, VM for under 25, 33rd FIAP Youth Bennial, Abu Dhabi
2011 - Sølv, NM for under 25, Norsk Selskp For Fotografi

Tidligere Prosjekter

2018 - Østfoldfotografen, Askim Fotoklubb
2013 - Vintage Fashion Show, Rennessanse Design AS
2012 - Vintage Fashion Show, Rennessanse Design AS

Jeg tilbyr groomingtjenester og undervisning på Østlandet, og bedriftskonsultasjon i hele Norge, og resten av Skandinavia. 

Bedriftskonsultasjon gjøres best dersom jeg har vært på stedet og har fått en innblikk i driften, som et minimum må jeg ha fått tilstrekkelig informasjon om driften, gjerne bilder av stedet, samt innblikk i økonomi elektronisk eller pr post for å drive konsultasjon langveisfra.

Markedsføringstjenester, webutvikling og gjennomgang av økonomi kan gjøres over telefon, epost eller chat. Fotografering tilbys forholdsvis på Sør og Østlandet eller i kombinasjon med andre oppdrag.

I tillegg holder jeg foredrag og kan delta på seminarer, der jeg snakker om det å drive bedrift med hest. 

Olsen EquiConsult,
Øiestadveien 419
1860 Trøgstad, Norway

Org.nr.: 922 831 106
Email: julie@equiconsult.no

Phone: (+47) 936 54 618

Olsen EquiConsult Copyright @ All Rights Reserved