Foredrag

FOREDRAG


Få et innblikk i hestebransjen - hva skal til for å lykkes?

Foredrag / seminar

Hva skal til for å lykkes?

Som stalleier og drifter har du ofte liten tid til å gjøre andre ting, eller kanskje du sliter med å komme i gang. Vi ønsker vekst i det norske markedet for å fremme hestesporten og relevante bedrifter. En godt organisert bedrift kan enkelt vokse, er med på å skape et større marked, og skaper arbeidsplasser. For å lykkes er det viktig med god organisering og lederskap, nå ut til nye og eksisterende kunder via moderne markedsføring, samt å jevnlig gå igjennom det økonomiske, sette riktige priser, og realisere nye ideer. Alt dette kan vi hjelpe deg med slik at du på sikt kan få en lettere hverdag

Jeg holder foredrag og stiller ved seminarer på forespørsel. På disse legges det vekt på det å drive en bedrift rettet mot hest, og hvordan lykkes med dette. Alle bedriftseiere og drivere på tvers av grener og type drift har mye å lære av hverandre. Hest er mer enn en sport, noe mange glemmer i en hektisk hverdag. Vi tar opp ting som markedsføring, økonomi og organisering, og hvordan effektivisere arbeidsmetoder og andre hverdagslige ting, slik at driften blir lønnsom. Hvor er du nå og hvor vil du? Gjennom et foredrag/seminar kan man få enkle verktøy for å komme dit man vil.

På foredrag og seminarer er det mulig å diskutere enkelte emner i en gruppe, slik at alle deltagere kan få et innblikk i hverandres hverdag, og kanskje oppdager man noe nytt om seg selv, eller nye måter å gjøre ting på. 

Bedriftsøkonomi
Går ikke økonomien rundt? Det er ofte en grunn til det. Jeg kan hjelpe deg med å se på regnskap, hjelpe til med å sette opp budsjett, samt å gå over kalkyler. Vi ser også på muligheter for nye inntektskilder.

Organisering
Tid er penger. Analyse av arbeidsmetoder og hvordan effektivisere arbeidsoppgaver.

Markedsføring
Mangel på kunder? Jeg gjennomfører markedsanalyser og tilpasser markedsføringen etter dine behov, slik at du kan nå ut til både nye og eksisterende kunder. 

Ønsker du mer enn et foredrag? Jeg tilbyr bedriftskonsultasjon for din bedrift! Ikke nøl med å ta kontakt. HER kan du lese mer om bedriftskonsultasjon.

HER kan du også lese mine enkle tips om hvordan DU kan gjøre suksess!


Jeg er forøvrig på utkikk etter samarbeidspartnere for å få gjennomført flere foredrag i 2019 og 2020.

Olsen EquiConsult,
Øiestadveien 419
1860 Trøgstad, Norway

Org.nr.: 922 831 106
Email: julie@equiconsult.no

Phone: (+47) 936 54 618

Olsen EquiConsult Copyright @ All Rights Reserved